جمعه 29 خرداد 1394
نوشته شده توسط : babak در ساعت : 14:03
1- از رژيم غـذايي متـعــادل كــه شــامــل مقادير فراوان از ميوه هاو سبزيجات تازه،حبوبات و گوشت لخم ميباشد اســتفاده كنيد.
2- هــنـگـام انـجام وظـايف خـانه به ويــژه شستن ظرفها از دستكشاستفاده كنيد.
3- ناخن را با برس ويژه تميز كنيد مخصوصا پس از كار با موادكثيف.
4- براي سوهان كشيدن ناخنهايتان از سوهانهاي نرم و ظريف استفاده كردهو هـيچگاه ناخنها را در دو جهت سوهان نكشيد. ناخن هـا راتنها از سـمـت گوشـه به سمت مركز ناخن در يك جهت سوهانبكشيد.
5- از ناخنها استفاده ابزاري نكنيد مثلا از آنها براي بيرون آوردنمنگنه استفاده نكنيد.
6- ناخنها را خشك و تميز نگاه داريد اين كار كمك ميكند تاباكتريها و قارچها روي ناخنها تجمع پيدا نكنند.
7- اگر ناخنهاي پايتان ضخيم بوده و كوتاه كردن آنها دشواراست آنها را بمدت 5 الي 10 دقيقه درون مخلوط آب و نمك گرم(يكقاشق چاي خوري نمك در نيم ليتر آب) فرو ببريد. اين كار باعث نرمشدن آنها ميگردد.
8- ناخنها را براي دارا بودن حداكثر استحكام بـايد بـطور مستقيم كوتاهكرده و اندكي در گوشه ها گرد شوند.
9- هيچگاه كوتيكول ناخن را جدا نسازيد چون اين كارباعث ايجاد عفونت ميگردد.
10- از جويدن ناخنها خودداري كنيد.
ادامه دارد ...
11- صـابون و مواد شوينده قوي سبب خشكي و ترك برداشتن ناخنها ميگردند. بـراي شستن دستها از صابونهاي ملايم استفاده كنيد.
12- بيش از يكبار در هفته از لاك برها استفـاده نـكنـيـد زيـرا آنـهابـاعـث خشـكي ناخن ميگردند. در صورت استفاده از آنها از لاكبرهاي فاقد استون استفاده كنيد.
13- پيش از باغباني ناخنهاي خود را در صابون فرو ببريد اين كارسبب ميشود كثـافـات به زير ناخنها نفوذ نكنند.
14- پس از سوهان كشيدن ناخن هـا، آنهـا را براي چنـد دقيـقهدرون آب گرم صابون دار ماساژ دهيد تا چربي ناخنهاگرفته شود.
15- يك تا سه ماه از سال به ناخنهاي خود استراحت دهيد و هيچگـونه لاك و يـا نـاخـن مصنوعي بكار نبريد تا ناخنها مجدداسلامتي خود را بازيابند.
16- آب و مايعات فراوان بنوشيد.
17- براي داشتن ناخنهاي سلامت مصرف روزانه 2.5 ميـلي گـرمبـيوتـيـن (غيـر از زنـان باردار) و غذاهاي حاوي بيوتين مانند تخم مرغو جگر بسيار مفيد ميباشد.
18- هر روز دستان و ناخن هاي خود را با مواد مرطوب كننده مرطوب كنيد.همــچنين از غذاهاي سرشار از سولفور و سيليكون مانند گل كلمو ماهي استفتده كنيد.
19- آب هويج تازه بنوشيد چون سرشار از كلسيم و فسفر بوده و دراستحكام ناخنـهـا بسيار مفيد ميباشد.
20- براق كننده لب براي نرم كردن ناخنها بسيار موثر ميباشد.
21- از لاك بر پيش از لاك زدن نيز استفاده كنيد زيرا با زدودنچربي ناخن آن را براي قرار گرفتن بهتر لاك آمادهميسازد.
22- بـراي زدودن لكهاي ايجاد شده توسط گرد و غبار و باكتريها ويا لاكها مـي تـوانـيـد از مـخلوط 10 قسـمت آب و يـك قسـمت سفـيدكنــنده خانگي استفاده كرده و لكها را پاك كنيد.
23- پس از لاك زدن حتما از براق كننده لاك(برق ناخن) استفادهكنيد زيرا باعث ميشود ناخن ها در برابر شكنندگي مقاوم تر شوند.همچـنين بـراق كنـنـده را بـدون لاك نـيــز به ناخنهاي خود بزيدزيرا با اين كار رطوبت ناخنها حفظ ميگردد.
مشاهده پست مشابه : شگفت انگیز چت – چت روم چت روم فارسی,چت شهرها,رویا چت.شگفت انگیز - چت روم فارسی www.patoghsara.com
2- هــنـگـام انـجام وظـايف خـانه به ويــژه شستن ظرفها از دستكشاستفاده كنيد.
3- ناخن را با برس ويژه تميز كنيد مخصوصا پس از كار با موادكثيف.
4- براي سوهان كشيدن ناخنهايتان از سوهانهاي نرم و ظريف استفاده كردهو هـيچگاه ناخنها را در دو جهت سوهان نكشيد. ناخن هـا راتنها از سـمـت گوشـه به سمت مركز ناخن در يك جهت سوهانبكشيد.
5- از ناخنها استفاده ابزاري نكنيد مثلا از آنها براي بيرون آوردنمنگنه استفاده نكنيد.
6- ناخنها را خشك و تميز نگاه داريد اين كار كمك ميكند تاباكتريها و قارچها روي ناخنها تجمع پيدا نكنند.
7- اگر ناخنهاي پايتان ضخيم بوده و كوتاه كردن آنها دشواراست آنها را بمدت 5 الي 10 دقيقه درون مخلوط آب و نمك گرم(يكقاشق چاي خوري نمك در نيم ليتر آب) فرو ببريد. اين كار باعث نرمشدن آنها ميگردد.
8- ناخنها را براي دارا بودن حداكثر استحكام بـايد بـطور مستقيم كوتاهكرده و اندكي در گوشه ها گرد شوند.
9- هيچگاه كوتيكول ناخن را جدا نسازيد چون اين كارباعث ايجاد عفونت ميگردد.
10- از جويدن ناخنها خودداري كنيد.
ادامه دارد ...
11- صـابون و مواد شوينده قوي سبب خشكي و ترك برداشتن ناخنها ميگردند. بـراي شستن دستها از صابونهاي ملايم استفاده كنيد.
12- بيش از يكبار در هفته از لاك برها استفـاده نـكنـيـد زيـرا آنـهابـاعـث خشـكي ناخن ميگردند. در صورت استفاده از آنها از لاكبرهاي فاقد استون استفاده كنيد.
13- پيش از باغباني ناخنهاي خود را در صابون فرو ببريد اين كارسبب ميشود كثـافـات به زير ناخنها نفوذ نكنند.
14- پس از سوهان كشيدن ناخن هـا، آنهـا را براي چنـد دقيـقهدرون آب گرم صابون دار ماساژ دهيد تا چربي ناخنهاگرفته شود.
15- يك تا سه ماه از سال به ناخنهاي خود استراحت دهيد و هيچگـونه لاك و يـا نـاخـن مصنوعي بكار نبريد تا ناخنها مجدداسلامتي خود را بازيابند.
16- آب و مايعات فراوان بنوشيد.
17- براي داشتن ناخنهاي سلامت مصرف روزانه 2.5 ميـلي گـرمبـيوتـيـن (غيـر از زنـان باردار) و غذاهاي حاوي بيوتين مانند تخم مرغو جگر بسيار مفيد ميباشد.
18- هر روز دستان و ناخن هاي خود را با مواد مرطوب كننده مرطوب كنيد.همــچنين از غذاهاي سرشار از سولفور و سيليكون مانند گل كلمو ماهي استفتده كنيد.
19- آب هويج تازه بنوشيد چون سرشار از كلسيم و فسفر بوده و دراستحكام ناخنـهـا بسيار مفيد ميباشد.
20- براق كننده لب براي نرم كردن ناخنها بسيار موثر ميباشد.
21- از لاك بر پيش از لاك زدن نيز استفاده كنيد زيرا با زدودنچربي ناخن آن را براي قرار گرفتن بهتر لاك آمادهميسازد.
22- بـراي زدودن لكهاي ايجاد شده توسط گرد و غبار و باكتريها ويا لاكها مـي تـوانـيـد از مـخلوط 10 قسـمت آب و يـك قسـمت سفـيدكنــنده خانگي استفاده كرده و لكها را پاك كنيد.
23- پس از لاك زدن حتما از براق كننده لاك(برق ناخن) استفادهكنيد زيرا باعث ميشود ناخن ها در برابر شكنندگي مقاوم تر شوند.همچـنين بـراق كنـنـده را بـدون لاك نـيــز به ناخنهاي خود بزيدزيرا با اين كار رطوبت ناخنها حفظ ميگردد.
مشاهده پست مشابه : شگفت انگیز چت – چت روم چت روم فارسی,چت شهرها,رویا چت.شگفت انگیز - چت روم فارسی www.patoghsara.com