به گفته يک متخصص پوست، مو و زيبايي، خوردن مداوم برخي ازميوهها
به دليل وجود ويتامينهايخانواده B و همچنين آنتياکسيداننسبتاً
بالايي که در آنها هست، ميتواند به جلوگيري از سفيدي مو کمککند.
محمد رضواني گفت: سفيدي زودرس مو در سفيدپوستان قبل از سن20 سال و در سياهپوستان زير 30سالگي است . اين متخصصپوست و مو افزود: سلولهاي رنگدانهساز مو عمر کوتاهتري نسبتبه سلولهاي ساختمانساز مو دارند، به همين دليل افراد با افزايش سنعليرغم اينکه موي زندهاي دارند و موهايشان رشد ميکند رنگموهايشان به سمت سفيدي ميرود يعني عمر سلول رنگدانهساز موجود درجوانههاي رشد مو تمام شده است و در نتيجه موهاي فرد ديگررنگ دانه ندارند و سفيد هستند.
وي اضافه کرد: افسردگي و رشد سفيدي مو با هم در ارتباط است وميتواند روند سفيدي مو را تشديد کند و کسي که گرفتاري و مشغلهيکاري دارد بعد از مدتي موهايش تا حدودي رو به سفيدي ميرود. نکتهديگر در رابطه با تغذيه است همينطور وجود ويتامينهاي خانوادهي Bو ميوههاي قرمز مانند انار، انگور و خرمالو و تمشک وگريپفروت و ... که از آنتياکسيدان خوبي برخوردار هستندميتوانند به جلوگيري از سفيدي مو کمک کنند.